Bitcoin Cash Prijsvoorspelling – BCH/USD Rebounds; Prijsfocussen op $220 niveau

28.6.2020 | 21:42

BCH Prijsvoorspelling – 28 juni

Bitcoin Cash blijft aan het bereik gebonden met de kortetermijnvooruitzichten en blijft ruim binnen het kanaal.

BCH/USD-markt
Sleutel Niveaus:

Weerstandsniveaus: $235, $255, $275

Steunniveaus: $195, $175, $155

BCH/USD wordt gezien met verschillende dalingen meer dan stijgingen en het is niet in staat geweest om een consistente bullish run te handhaven. Ondertussen, voor de afgelopen dagen, is de markt geconfronteerd met een ernstige downtrend onder de 9-daagse en 21-daagse voortschrijdende gemiddelden binnen het kanaal. Kijkend naar de daily chart, is de BCH/USD-prijs zich blijven consolideren in een vlagformatie, die waarschijnlijk onder de ondergrens van het kanaal kan kruisen.

Meer nog, de dagelijkse uitsplitsing onthult dat BCH/USD, voordat het $219.75 raakte, daalde naar $213.16 bij de opening van de markt vandaag, waarna het zichzelf corrigeerde naar waar het op dit moment handelt op $218.59 niveau. Als de steun zwak wordt, kan er een prijsafbraak plaatsvinden omdat de beren nieuwe wekelijkse dieptepunten kunnen vinden op $195, $175 en $155 steunniveaus.

Desalniettemin kan een bullish voortzetting de markt blijven rollen naar $230 resistance met een mogelijke doorbraak boven de moving averages en zou het de $235, $255 en $275 resistance levels kunnen raken, waardoor een nieuwe high voor de markt ontstaat. Op dit moment maakt de RSI (14) een snelle terugkeer naar het noorden en gaat zo naar een 40-niveau.

Tegenover Bitcoin Revolution is de prestatie van BCH nog steeds erg laag door een terugkerend bearish sentiment waardoor de markt gisteren drastisch is gedaald. Naarmate de prijs daalt, vormen verkopers een extra bedreiging voor kopers om de 0,024 BTC te bereiken waar het dichtstbijzijnde doelwit zich bevindt. Bovendien kan een eventuele breuk onder de onderkant van het kanaal de munt doen instorten.

Intussen zijn de 0,026 BTC en hoger voor een positieve opleving de belangrijkste weerstandsniveaus voor de munt op dit moment. Daarom zou een bearish voortzetting de belangrijke steun bij de 0,022 BTC en lager kunnen testen. De technische indicator RSI (14) is naar boven gericht, wachtend op koopdruk.

Kommentare sind geschlossen