Circle CEO siger, at indsatsen er høj for Bitcoin og kryptovaluta, når Biden Administration overtager

10.12.2020 | 14:18

Jeremy Allaire, administrerende direktør for det digitale valutafirma Circle, siger, at han mener, at den indgående Biden-administration på lang sigt vil støtte krypto- og blockchain-teknologi.

I et nyt interview med CNBC sammenligner Allaire kryptoteknologi med Internets tidlige dage.

”Jeg tror, ​​de i sidste ende vil være støttende, fordi dette er en så stor infrastrukturændring som det oprindelige kommercielle internet, og de vil være fokuseret på infrastrukturændringer, der gør Amerika mere konkurrencedygtig, og dette vil absolut være en kernebyggesten i det . ”

I en nylig tweetstorm siger Allaire, at indsatsen er høj, og kryptokurver er klar til at være en vigtig del af Amerikas vækst, hvis lovgivere og regulatorer får det rigtigt.

”Biden lover at regere fra midten, fokusere på at genopbygge infrastruktur og styrke Amerikas rolle i verden. I de næste fire år er det DEN tid til afgørende handling for at omfavne offentlige blockchains og crypto som fremtiden for vores økonomi.

Analogierne til 1996 er betydningsfulde – mange i kongres og eksisterende tilsynsmyndigheder mente, at man skulle få en FCC-licens til at have et websted.

Hawks forsøgte at forbyde fri brug krypteringsteknologi (krypto) som en militærteknologi. Åben adgang til et globalt netværk blev mødt med hysterier. Dengang var monopolmedie-, kommunikations- og teknologivirksomheder (ATT, TimeWarner, Microsoft) imod det åbne internet og søgte at beskytte og bygge videre på deres centraliserede platforme.

Fortalerne for et åbent internet, åben adgang og fri og fair konkurrence, selv med massiv usikkerhed om omfanget og brugssagerne, førte til gennembrudslovgivning – Telekommunikationsloven fra 1996. Netneutralitet blev født, åbne protokoller, open source software , og det decentrale internet fik lov til at vokse og blomstre i Amerika og globalt. De store monopolaktører så deres forretningsmodeller forstyrret, og vi så 100 gange forbedringer i så mange dimensioner af, hvordan verden fungerer.

De af os, der sluttede sig til crypto, fordi vi tror, ​​at det kunne gøre for det økonomiske system, hvad det tidlige internet gjorde for information og kommunikation, skulle være klar, fordi lortet er ved at blive ægte.

Der er en reel chance for at arbejde med venstre-midten og højre-midten for at skabe en sti og gøre åben adgang og bruge krypto og blockchain til en kerne del af Amerikas vækststrategi i det næste årti. ”

Kommentare sind geschlossen