Hier is wat je moet weten over de inkomende Spark Airdrop naar XRP Houders

30.12.2020 | 08:00

Op 12 december wordt er een airdop van 45 miljard bougies in een verhouding van 1:1 op XRP houders door blockchain platform Flare Network, dat wordt ondersteund door Ripple’s investeringsarm RippleX (voorheen Xpring) – dus laten we eens kijken naar wat dat betekent.

Spark is het oorspronkelijke symbool van het Flare Network, gemaakt door een utility fork van XRP, waarbij het netwerk ernaar streeft om functionaliteit vergelijkbaar met Ethereum (ETH) naar het XRP grootboek te brengen, omdat het Ethereum Virtual Machine integreert.

Per een eind november post, een element van nut om te netwerken is de overbrugging van waarde aan Flare in de vorm van F-Assets, zoals FXRP, toe te voegen dat „de „beste mensen“ om kapitaal te verstrekken aan de vertrouwensloze uitgifte van FXRP zijn XRP houders, terwijl „de enige manier om dit te bereiken eerlijk“ is de verdeling van de vonk.

Flare is het creëren van 100bn spark tokens, die zullen worden verspreid als ze beschikbaar komen, met een andere post waarin staat dat het netwerk is uitgezonderd om live te gaan in Q1-Q2 2021. Elke rekening die beweerde vonk moet 15% van de totale vonk waarvoor ze in aanmerking komen bij de lancering, en de rest moet worden verdeeld over een minimum van 25 maanden en een maximum van 34 maanden, waarna de resterende niet-uitgedeelde vonk wordt verbrand of verdeeld op basis van een governance-stem.

Hoeveel vonken men in aanmerking komt om te claimen hangt af van de deelname aan uitwisselingen, aldus de post. Volgens de website van Flare, 68 uitwisselingen ondersteunen momenteel de airdrop, met inbegrip van grote spelers zoals Bitcoin Up, Binance, Kraken, Huobi, KuCoin, Nexo, Gate.io, eToro, BitPay, Bitfinex, en anderen. Coinbase kondigde gisteren aan dat het van plan is om de aankomende luchtdruppel van het Flare Network ook te ondersteunen.

Ook, 5 portemonnees zijn het toestaan van de vonk token vordering, terwijl 5 meer zijn het toestaan van de vordering en zal de vonk token te ondersteunen.

Een 1bn XRP-cap, ook wel ‚the Whale cap‘ genoemd, wordt ingesteld op elke groep XRP-rekeningen waarvan bekend is dat ze tot hetzelfde individu behoren, zodat een individu niet meer dan XRP 1bn kan gebruiken om de vonk te claimen.

Als een gebruiker self custody, het systeem zal leveren Spark aan het Flare adres waarmee ze beweerd, en de gebruiker kan aanspraak maken op vonk tegen 11 juni 2021. Anders zal een deelnemende beurs de token verdelen over de accounts van de gebruikers.

Ondertussen, zei Ripple CEO Brad Garlinghouse onlangs dat de inspanning van de Scherpte met vonk interessant is en ,,werkelijk verschillend van wat Ripple doet,“ toevoegend dat het niet RippleNet klanten beïnvloedt en hoe Ripple gebruikend ODL (de Vloeibaarheid op bestelling).

Op het moment van schrijven handelt XRP tegen USD 0,61. Het is 2,6% in een dag en bijna 1% in een week gestegen. Over het geheel genomen is het in een maand 132,6% gestegen.

Kommentare sind geschlossen