Hvorfor dette VC-firmaet forventer at Altcoins får en betydelig større markedsandel enn Bitcoin innen 2021

28.6.2020 | 18:43

Pantera Capital, et cryptocurrency investeringsselskap, har nylig gitt ut sitt investeringsbrev fra juni . Rapporten tok for seg en rekke pågående problemer, som inflasjon og utvinning etter COVID, men ga også et spesielt fokus til Bitcoin og dets perspektiver i 2021.

I følge Pantera Capital går markedstemningen tungt med Bitcoin-pro, som vist i grafen nedenfor.

I sin tur legger investeringsselskapet en moderat avhengighet av det mest populære cryptocurrency, og sier at det kanskje ikke er så produktivt i de kommende årene som opinionen samsvarer med.

I det hele tatt plasserer Pantera Capital objektet med å utkonkurrere Bitcoin, og dermed diversifisere midler til eiendeler som kan ha en tendens til å være mer lønnsomme på lengre tid, som slike er altcoins.

Cryptocurrency og inflasjon: Avmystifisering av det tydelige

Ifølge verdipapirforetaket har Bitcoins prishype mye å gjøre med inflasjonsbølgen, provosert av den uendelige utskriften av penger som leveres til økonomien i kjølvannet av Covid-19.

Etter hvert som prisene på forbruksvarer går høyere, vil prisen for eiendeler med begrenset antall som Bitcoin alltid øke. Dette er det tidlige tegnet bak den kommende bullish kjøringen – denne gangen, ikke ansporet av økt interesse, men snarere av flytende likviditet.

„Vi tror at vi for tiden er i begynnelsen av en ny markedssyklus for kryptokull som skal løpe til minst midten av 2021.“

Mer penger vil fortsette å strømme inn i Altcoins

Imidlertid er det et øyeblikk – et bøyningspunkt – som det gradvis vil gå i en omvendt retning. I følge Pantera Capital betyr dette at okseløp ikke alltid vil favorisere Bitcoin alene, men heller samlet med andre altcoins, hvorav noen til slutt vil prestere bedre enn den dominerende krypto.

„Men i 2021 – når oksemarkedet modnes – forventer vi at alts vil få en betydelig større markedsandel i forhold til bitcoin.“

Så snart nybegynnerinvestorer får tak i krypto og får litt elementær forståelse gjennom Bitcoin (som i de fleste tilfeller er et nummer én), begynner de å lete etter måter å oppleve noe nytt. Altcoins kommer inn som et passende alternativ for det.

I tillegg til å være fokusert ikke på tokenegenskaper alene, gir Pantera Capital også interesse for prosjekter som går utover det grunnleggende og utvikler applikasjoner som kan integreres i fremtidens digitaliserte økonomi.

Som et eksempel kan disse myntene være Polkadot, Matic Network og StarkWare – som til tross for at de ble lansert for ikke så lenge siden, allerede kan skryte av en avansert applikasjon som kan håndtere et stort antall transaksjoner og følgelig ta blockchain og digital finans til neste grad av skalerbarhet og adopsjon.

Kommentare sind geschlossen